View Single Post
Staro 12.08.2025., 10:25   #6733
spawn
Premium
Moj komp

spawn's Avatar

Datum registracije: Aug 2004
iPhone mobiteli - 2. dio

Citiraj:
Autor Mirkopoter Pregled postova
Ne razumijem, kako oni utvrde da sw i sve što je na mobu neće ubiti bateriju u roku 3 mjeseca? Kakve to veze može imati s baterijom? Servis ne zanima objašnjenje da je sve radilo kao do sad??
Postoji mogucnost da ti sw,neki app, nesto zdere bateriju i telefon ne radi pravilno. Zamjena baterije ne popravlja taj “kvar” , (namjerno je u navodnicima da ne pomislis da je pravi kvar ) , sto moze ubiti bateriju u 3 mjeseca. Kad kazem ubiti znaci padne health nenormalno brzo i ti se kao kupac ides zaliti. Jako jako jako je mala sansa da je nova original baterija u startu neispravna. Da bi se eliminirala mogucnost da ti sw ubija bateriju a ti se kasnije zalis da baterija ne valja, partner,ovlasteni , cak i neki neovlasteni, traze da se makne icloud, nakon zamjene se telefon resetira na tvornicke i stavi zadnji sw restoranjem,ne updateom.
Pod “ne zanima sto je ok radio dosad” mislio sam ono sto sam napisao. Ne zanima ih zato sto kupac u vecini slucajeva ni ne zna da li je mob dobro radio ili nije kad je baterija u pitanju. Nekome je normalno da se mob puni 2 puta dana pa po netu viče kako je baterija na iphoneu sranje, a nekome nije normalno pa ode pitat nekoga tko se razumije te se na kraju utvrdi da nije kriva baterija nego sw u telefonu ili sam telefon.
Edit: zaboravio sam napisati da 2 radna dana služe da se pražnjenje baterije telefona testira kad je telefon prazan, tj resetiran plus restoran.

Zadnje izmijenjeno od: spawn. 12.08.2025. u 10:38.
spawn je offline   Reply With Quote