View Single Post
Staro 12.08.2025., 08:55   #2775
Cuky
jedan i jedini :D
Moj komp

Cuky's Avatar

Datum registracije: Sep 2005
Citiraj:
Autor Zero Cool ZG Pregled postova
Ma za sve moram traziti neke alternative, koje cesto nisu najsretnije.
Istina, na androidu je dosta veci izbor i slobodniji download, ali nekako se mirim s time jer mi se vise neda kopat i gubit vrijeme na trazenje aplikacija, vec instalirat to sto mozes nac i to je to. Cega nema, bez toga ce se ocito morat.

Citiraj:
Npr. radim backup fotki na NAS i sve se sprema u jedan folder, bez obzira na to da li na mobu imas albume ili ne.
Da, to je mutavo. Al ajd, meni je navika ionako sve syncati na NAS pa onda direktno na njemu sortirati po folderima.

Citiraj:
Autor De5tr0yer Pregled postova
Jel taj jabuka ima neki posebni feature oko tog face unlocka ili samo nisi koristio novije pixele?

Pitam jer stvar radi na pixelima, bar meni, besprijekorno.
Face unlock radi pun k bolje na iphoneu, bar iz mog iskustva (zena koristi iphone pa mogu vidjet direktnu komparaciju svakodnevno).

Pixelu recimo zamjeram sto u mraku prilikom unlocka ne upali bijelu pozadinu da bi ti osvijetlio lice i na taj nacin te kamera bolje prepoznala, vec te lagano odj i preusmjeri na fingerprint unlock.

Npr. sad vec prastari 1+ 7T PRO kojeg imam mi bez problema prepozna lice u mraku jer upali bijelu pozadinu i to radi odlicno.

Citiraj:
Autor medo Pregled postova
Rekao bi da to zadnjih godinu-dvije više ne vrijedi. Na Jabuci sam skoro cijelo desetljeće ali u zadnje vrijeme ima sve više mušica.
Po onome sto sam i sam probao kroz posao na dosta uredaja u zadnje vrijeme, sto iPhonei sto iPadi, vidi se da i iOS ima dosta vise musica, sto prije nije imao.

Isto tako im je UI malo nedorecen. Glupo su napravili interakciju za "Back" akciju, na nekom dijelu aplikacije imas back button, a na drugom moras koristiti geste pa se vrlo lako pogubit. Cudi me da to nisu malo bolje ispolirali i odlucili se ili za jedno ili za drugo.

To vrijeme gdje im je sve bilo popeglano je ocito iza nas, ali i dalje mi djeluje bolje nego android.

Ne vjerujem da Pixel, koji bi trebao bit najpopeglaniji kad je android u pitanju, jednostavno mjesecima vuce neke brutalno glupe bugove.

Npr. tek sa zadnjim updateom od prije par dana su popravili back gestu koja je znala stekat (mogao si vuc prstom po ekranu ko budala al se nisi mogao vratit korak nazad).

Pa onda to zagrijavanje pixel mobitela (al to cini mi se vise ima veze sa chipsetom) koje su cini mi se isto donekle popravili s tim zadnjim updateom.

EDIT:
Evo jos vece sranje na pixelu.

Jucer snimio 5 kratkih videa, uredno ih pogledao kasnije.

Danas otvorim galeriju i vidim 5 blank videa. Iz nekog razloga su se corruptali.

Mob nije bio prazan pa da se ugasio prilikom spremanja videa, ili takvo nesto.

Dakle, jebo ja taj pixel kad mi napravi takvo sranje kakvo nije ni najstariji mob dok smo jos spremali videe na micro sd kartice.

To mi cak nije nikad napravio ni 1+ sa modanim gcamom.

Mater mu nepouzdanu. To me najvise smeta sto osnovne stvari nije u stanju odradit kako treba i samo radi toga razmisljam da se prebacim na ios.

Zadnje izmijenjeno od: Cuky. 12.08.2025. u 09:37.
Cuky je offline   Reply With Quote