View Single Post
Staro 11.08.2025., 23:39   #38
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Kada smo kod pozitivnih primjeraka, evo jedan od mene. U pitanju su developeri koji su radili Ori and the blind forest, Moon studio:

Igra je jos u beti. Ima dio price i dio mape koja ce vremenom narasti. Malo zaostaje sa razvojem jer su Moon studio htjeli ugasiti, pa su oni na kraju otkupili prava za igru i sada su full samostalni. Ja sam ulupao preko 100 sati. Za sadrzaj koji trenutno postoji, mislim da se moze izvuci 30-40h bez ponavljanja. Mozda i vise.

Igra je predivna. Likovi, mapa, prica, detalji, grafika, voice acting. Od mene cista desetka. Animacije najbolje u ARPG zanru. Jedina je mana i hejt sto je igra teska. Ne vidi se dok se ne podje igrati ali se radi o souls like naslovu. Velika im je inspiracija Elden Ring. Igra ima na stotine oruzja, magije i gotovo beskonacno kombinacija za build. Ljudi prave jako blesave buildove tako da je potrebna samo masta.

Kada ce je zavrsiti, niko ne zna. Poprilicno su ambiciozni ali isto tako slusaju community, prate streamere pa znaju fixat stvari jako brzo. Prije desetak dana su imali novi Q&E od dvan i pol sata. Thomas Mahler glavni dev se pojavio na beskonacno streamova i interviewa tako da su poprilicno otvoreni.

Naravno, tesko je preporuciti igru koja je u early access stanju ali je ona meni instalirana na racunaru day ona. Nikada je nisam obrisao. Jedna od onih da se izgubis, potrazis nova oruzja i probas novi build.

E da, jos jedan hate na igru je i to sto Thomas Mahler odbija da bude woke pa ga pljuju na twitteru