Citiraj:
Autor Visage
@Jp_rv,
ne znam ciljas li "tamo ima..." na Elmatis? Kao sto rekoh, oni su sve pobacali, gazda mi potvrdio. Druga stvar, Elmatis mozes uvijek nazvati, oni ti telefonski bez problema sve procitaju, to im je uobicajena usluga. Pa nisu svi kupci samo iz Zagreba.
Ja ti mogu, ako hoces, na jesen pitati kad odem. Kako imas Fisher, to znaci da su unutra Sanyo dijelovi. Fisher i Sanyo su bili sijamski blizanci, Fisher je samo, katkad, vise patio na dizajn, te necim komplimentirao pokoji model. Kao, recimo, Panasonic Blaupunkt video uredjaji.
Znaci ovo je tvoj model??
Imao je Dolby licencu kao JVC, te datumski bas blizu JVC/Saba modela gore opisanog. Jedino, neobicno mi je (za vrijeme) da nije imao klasicni manualni pot za tracking. Kako funkcionira tipka "slow" pored trackinga?
...
|
da, na elmatis sam mislio. na stranici imaju neki katalog tj webshop sa pinch rolerima za fisher, ali bez ikakvih detalja već samo nekakav inventarni ili kataloški broj.
model je SLIČAN ali točnu oznaku sam naveo u postu gore. dakle, JE 990, ali sa dodatnim slovima. valjda P kao "poor", P990KV. nema digitalni tracking, nema dolby, nema linear stereo (nije da bi ičemu služio).
služit će mi isključivo za audio, obzirom da mu nije potreban video ulaz da bi snimao audio. bit će na polici sa audio opremom. moram samo smislit kamo ću magnetofon roknut, ove moderne ikea-style police ne djeluju dovoljno robusno da na njih bacim neki uređaj od 30 kila.
natrag na video - pa ako bi ti bilo zgodno priupitat za pinch roler u nekoj budućnosti, bio bi zahvalan. ionako već godinama stoji van funkcije, može još malo.
tnx