View Single Post
Staro 11.08.2025., 06:21   #444
jurbAs
Premium
Moj komp

jurbAs's Avatar

Datum registracije: Sep 2007
Ja sam dogurao do 14LVL i igra je skroz ok. Punooo bolja od BF2042. Igrao sve klase osim snipera. Oružja su ok za neka imam dojam da bacam čačkalice bez addona na njima.
Par puta su mi pukle teksture ali sve su semu super radi optimizacija na nivou. i na laptopu (4060 grafa 1080p) i na kompu 3080(3440x1440) grafa igra radi top preko 80FPS-a u oba slučaja.
Tenkovi su tak shellovi definitivno trebaju biti jači. Makar kad se navikneš ide to bez beda. Granate su preslabe jednio ako ne staneš na nju ne ubija. AA gun i tenk su katastrofa treba poptuno to promjeniti.
Ovo je faste pace FPS i kome ne leži jbg ga danas su svi takvi puno je brzi od BF V i BF 1 BF-a pogotovo BC koji je bio iber spor. Nakon 100h COD6 ovo je sporo COD je još 2x brži sigurno.
Jako puno balansa treba još napraviti stavit hrpetinu oružja itd.
Sniper me dohvatio par puta tako da ja sa njima nisam imao problem da rape rade na mapi.
Fun sa ekipom je top i vidi se razlika ako 2 tima igraju timski u 90% slučajeva dobivaš partiju.
I mi moramo biti svjesni da igra nije gotova i da se tu hrpetinu stvari da promjeniti. Ali ovo ide u pravom smjeru definitivno.
jurbAs je offline   Reply With Quote