View Single Post
Staro 10.08.2025., 23:54   #443
Promo
Registered User
Moj komp

Promo's Avatar

Datum registracije: Jun 2024
Igrao malo BF5 pa nazad na BF6 pa opet BF5 i malo poredio. Jbt BF5 ko na speedu. U BF6 pretrcat ulicu lutrija. ADS kod assault pusaka treje poprilicno sporo ali ADS LMG pusaka traje cijelu vjecnost. Nema sanse rushati ove male ulice. Ne znam ima li kakav dodatak da se izleveluje da je ADS brzi ali su usportili igru dosta. Kontam opet da nije FOV. Inace igram na 105 al stavim obe na 90. Pa snimim i uporedim video i mozda nesto propustam.

BF6 u odnosu ma BF5 kao da kroz blato trcim. Kada slidam kao da se zalijepim za pod. BF5 letim po mapi ko pero.

Sta god uradili sa igrom, mora im se priznat da idu u dobrom smijeru. Ovo nije ista ekipa koja je radila 2042. Najbrzi BF u historiji. Ove male mape stvaraju dojam brze igre ali ovo je close quarters na steroidima. Cim se mapa otvori nema pretrcavanja. Ufatio sam sebe vise hodam nego sto trcim jer je ADS tranzicija dovoljn osportija da neko ko stoji ima veliku prednost. Isto tako nosim samo 90 metaka, nema vise bezglavog pucanja ko u BF5 gdje osim sto imas preko 200, svake minute pokupis sa nekog brtvog lika da ammo nije nikada biio problem. BF6 dok trepnem ostanem na 2 metka. Zato assault ima dva primarna oruzja.

Sve se ovo moze promjeniti ali vidjet cemo. Obecava. Brzo sam se zasitio ali opet, igrali smo jedno te isto. Mislim da sam LVL 16. Assault stalno igrao osim ako ne pokupim nesto s poda. Ovo je prvi BF nakon BF3 da me je zainteresovao. Ljudi se ne sjecaju ili nisu igrali day one. BF4 je toliki krš bio da su dionicari reagovali. Godinu i nesto su je fixali da se do tada svima nama zgadila. A i bila je realno BF3.1 vise nego BF4 posten nastavak.

Ceka se 10.10..