10.08.2025., 15:51
|
|
Buying Bitcoin
Datum registracije: Feb 2007
|
Citiraj:
Autor JuiceBox
Sad kad je popustila nostalgija, ovo je klasični DICE/nazovikakohoćeš "poluproizvod" koji nije vrijedan preordera. Ima ovo veze sa BF ali daleko je ovo od BC2/BF3. Jasno mi je da je beta, zato i kažem da je u ovom stanju poluproizvod.
- Beskorisna vozila, nemaju nikakav feeling straha i trepeta, shellovi preslabi
- Oružja apsolutno neizbalansirana, kakva je ovo debilana sa 100 bodova pa ne možeš staviti što ti želiš na pušku nego kalkuliraš ?!
- Beskorisni AA , što stacionarni, što mobilni.
- Prejaki snajperi i abjuzanje istih.
- Konstantan "lag" gdje primiš 5 metaka a padaš od prvog, ne znam kako to objasniti.
- Suppresanje RPG-em, zanima me koji je ovo moron odradio ovako kako je , i jeli ikad vidio kako izgleda RPG u BC2 ili na YT i kakav je to shockwave kad ti rokne iznad glave?
- U trenutku smrti ako opalis rpg ili bacis granatu. ona ne izleti/odleti i ne vrijedi se, wtf?
- Chopper je jadan mlitav i krhak, shellovi prepreslabi.
- Hitreg je užasno loš/nepopeglan, gdje ili headshotaš ekipu sa 100m iz metka ili opalis 3 shotgun shella na njega a on bunnyhoppa.
- Suppresion kao takav u igri ne postoji (iako piše), npr pucas na snajperista sa AR-om, on dotle 2put reloada bolt action i ubije te.
- Igra je def prebrza i nema BF štih, više izgleda kao COD sa vozilima.
-Animacija reviewa je preduga i par sec si beskoristan, barem da ovaj što ga diže može koristiti pištolj.
Ako se sjetim još čega dodam, ali def ne vrijedi preordera, ne u ovakvom stanju.
|
Točno to.
Ostaje samo nada da će im doći iz dupeta u glavu i da će Release biti bolji.
Također sam napravio i ovaj popis svih prijavljenih problema/negodovanja, no mislim da to Dice neće vidjeti.
|
|
|