Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Je, iz Zagreba je, covjek je bio na Baruna Filipovica. Nije mi se bas cinio mrsav, onako, uredno zagrebacki popunjen 
|
Onda je dobro kalorijski iskoristio 200 kn koje dobio za daljinski
Samo, to je mono video, zasto si ga uzeo? Isto dizajn?
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Nisam ovo bas najbolje skuzio 
|
Jednostavno. Lik je prodavao tvoj video s daljinskim. Dao mu 200 kn i rekao da mi ne treba video, hocu samo daljinski, a video nek si ostavi i prodaje zasebno. Covjek pristao, ja dobio daljinski, ti dobio video.
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
A ovo boli i citati, a kamoli doziviti. Nikad mi nece biti jasno kakav je to ljudski nagon za manijakalnim bacanjem stvari za koje ne znas vrijednost niti se elementarno potrudis informirati, tudje stvari da ni ne spominjem  Ocito je bio neki afekt ili rastrojstvo, pitaj boga sta, koma u svakom slucaju.
|
Sanyo 4890 mi je bio san naci, dizajn me odusevljava. Sve je radilo nakon rekapiranja, ali mucio me transport, slika, ton, sve super, ali malo, malo pa zasteka. Rekoh idem ostaviti kod covjeka koji 40 godina radi s mehanikom, nek mi fino podesi. On se razbolio, mada je u knjizi primki, imao sve brojeve ljudi koji su ostavili uredjaje, svima su mogli javiti da pokupimo. Ali eto....
Receno mi je da je zena pozvala CIOS da dodje sve pokupiti. E, sad, on je imao sobu uredjaja, svega i svacega sto su ljudi ostavili. Tko god je po to dosao, morao je biti blesav da ne vidi sto je pokupio. Zato me zanimalo, jesu li ljudi sebi to za doma nosili pa kasnije prodavali, jer model nikad nisam vidio na Njuskalu.
Pa ako netko zapazi ikad na oglasima, Sanyo VHR-D4890E a da nisam vidio, bio bi zahvalan da mi javi. Dvojim da ih moze biti u HR vise od prstiju jedne ruke, a i to sam pretjerao. Pa se ponadah, da ce onaj kod koga je zavrsio, vidjeti da ga ne moze sam srediti te mozda staviti u oglas.
Pazi, netko je prije koju godinu stavio lijepi video, a na drugom videu i Marin Cilic
@Segregator, ovako ti je bezbolnije, slika/video poveznica
Samo, ostaje pitanje, zasto je covjek gol dok snima Sanyo, ne samo to, zasto jos jedan goli covjek stoji do njega?
Citiraj:
Autor jp_rv
kad smo kod toga - imam jedan lijep fisher "studio quality" vcr iz 80ih kojemu sam nedavno riješio napajanje i sad radi... u smislu upali se. pinch roler je skuhan, mrtav... sav izdeformiran i naravno da traka zapinje. volio bi to stavit u funkciju jer je estetski lijep, ima vu metre i hifi audio (nažalost iako JE 4 head, nema LP).
|
S rolerima je veliki problem. Ima ih dehidriranih koji se prodaju kao novi.
Zadnjih par komada sam pokupio iz Tevetrona. Elmatis mi je priznao, da su doslovno bacili punu kutiju jer su imali previse stvari, misleci da ih nitko nece traziti
No, Elmatis ima nesto sto drugi nemaju. Odi u ducan, te moli da ti izvucu katalog velicine imenika velike jabuke, u njemu je svaki preciziran po imenu, po modelu, po svim modelima koji su dijelili isti dio. S tim brojevima si daleko pametniji kad trazis na mrezi.
Jedan servis u Srbiji prodaje, jedan u Spanjolskoj, ostalo je po webu razni viskovi.
Sjetio si me da moram uslikati naziv tog kataloga, trebalo bi ga nabaviti.
...