View Single Post
Staro 09.08.2025., 08:20   #5007
smirnoff
Premium
Moj komp

smirnoff's Avatar

Datum registracije: Dec 2009
Citiraj:
Autor darkijas Pregled postova
U početku mi se činilo zagasito, ali kasnije sjelo to na svoje mjesto. Mozda i je bilo tamnije kod prvog paljenja pa se malo razradilo. Uglanom monitor ima solidnu svjetinu Ovo me podsjetilo na stare lcd monitore/televizore bez led osvjetljenja -njima je trebalo nakon paljenja zagrijavanje nekoliko minuta da bi dobili svjetlinu. Uglavnom usporedio sa u2722d i rekao bi vrlo slični monitori. Kontrast u dlaku isti(solidan) sličan prikaz boja u standardnom predlosku s tom da se temperatura bijele boje malo razlikuje (to se vjerojatno da ujednačiti podesavanjima) Svjetlina na dell-u u2722d kod 65% odgovara odprilike svjetlini aw2725dm na 75%.
Glede kvalitete prikaza alienware nije nikakav upgrade
U odnosu na u2722d ali nije ni downgrade. Ostaje mi samo usporediti brzinu samog panela tj. vidjet jel tih 180hz vrijedi pišljiva boba sto mnogi precjenjuju.
Najvise me interesira lag jer kod 3krana sa visokim lagom nije moguce igrati simulacije flipera i glede toga najblize lag free crt-u je bio jedan ips ekran na acerovom laptopu,a na tom testu "gamerski" monitori tipa s2721dgfa su saptom pali

jel to Vaass na slici?

onaj lijevi ima R-gain malo jači
smirnoff je offline   Reply With Quote