Tema: Retro A/V
View Single Post
Staro 08.08.2025., 20:39   #105
Visage
8-bit Gen.
Moj komp

Visage's Avatar

Datum registracije: May 2004
Ova tema, redovito zakaze u email dojavi, pa slucajnim pogledom vidim tvoj upis.

Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Nekidan sam doma dovukao VHR-D4400EX, dobio sam ga prakticki besplatno, u dobrom je stanju samo ga treba dobro prebrisati Naravno, u njemu je bila zaglavljena kazeta, rucno sam je izbacio van, malo rukom razradio mehanizam i zadudjujuce - stvar radi Malo otezano jer je stara mast totalno zapecena, a i yapstan remen je olabavio, ali nista sto se ne da srediti.
Ako si video u Zagrebu uzeo, onda znam i zasto nemas daljinskog. Mrsavi lik srednjeg rasta? Naime, dao sam istome, prije vise godina 200 kn za daljinski, jer je zbog PIP-a, dobio drugi najraskosniji Sanyo daljinski, te rekao da si video ostavi. Daljinski je imao gotovo sve funkcije od top S-VHS Sanyo modela, koji je i kod mene dosao bez daljinskog.

To je onaj S-VHS, kojeg je supruga od poznatog servisera bacila u otpad jer je mislila da suprug nece prizivjeti medicinsku epizodu, zajedno s dosta opreme drugih ljudi. Spomenuto (bas gledam) u upisu kojeg citirac. Bacila mi je S-VHS Sanyo, prvi digitalni nakon NEC modela koji se pojavio u EU tada. A jos sam iz Japana isao naruciti originalni daljinski, koji je, takodjer bacila

Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^ Pregled postova
Nazalost, dosao je bez daljinskog
Evo ti solucije kod Joze

srednji na slici

predzadnja slika oglas: sanyo vhr-220g

Srednji na slici ima PiP to je daljinski kojeg je dijelilo vise Fisher/Sanyo modela. 10 jureka plafon, nek ti ga prepusti ionako zivotari s tim videima.

Na svakome videu koji prodaje naglasava identicnu recenicu: vrlo rijetka serija sanyo video aparata

Samo doda drugu marku, konstatacija je uvijek ista

Jos jedan upis si negdje ostavio, citao izvana te ga vise nisam nasao -zaboravio. Na nekome uredjaju si nesto slikao, valjda isto ulove, te je pisalo ing. Jovovic, vidio sam naljepnicu.

Sada pokojni serviser, koji je imao TV servis u auto garazi, jedan od zavoja tik prema Cmroku.

Hahaha, pa naljepnica je upravo na Sanyo videu

Godina dana, kao da je tjedan.

...

>>>> PCE kante 2012 <<

>>>>>>>>> PCE & ostalo <<<<<

>>>>>>> Što sam Slušao? <<<<<<

>>>>> Gimnastika za Okulare & LCD Addendum<<<<

>>>>> P o s t ... M j e s e c a <<<<

Zadnje izmijenjeno od: Visage. 09.08.2025. u 15:50. Razlog: poveznica
Visage je offline   Reply With Quote