Ne da mi softver nije bio ok, neg softver za (algoritmi) kameru je bio nikakav, da se pristojno izrazim..
Imao sam OP13, X15P, OFX8U, kod potonjeg trojca OP13 ima lošije kamere, dok Oppo i Xiaomi imaju "class leading" fotić, M7P je tam negdje iza i po ničemu me nije impresionirao bar što se tiče fotića, čak i OP13 mi je ostavio bolji dojam, doduše kamera je ista kao na OP12 samo kaj su malo softverski dotjerali sve to, mada mi je fotić bolji na OP12 u odnosu na 13 iz drugih razloga.
M7P ima jako dobar hardver što se tiče fotića i sposoban je za štošta a tele kamera je na zavidnom nivu ako pričamo o veličini senzora, al badava kad softverski kiksaju.
Imam S25U al i dalje dajem prednost Oppo-u ili Xiaomiju ak pričamo striktno o fotiću, kinezi očito znaju posao. Oppo je ove godine napravio maestralan posao s kamerama i tu mu skidam kapu, 200U ima ljutog protivnika..
Šteta što se Honor ne ističe sa M7P sa svojim fotićem, potenacijala imaju, al eto, nisu oni jedini kojima je boljka softverska obrada, al imam osjećaj kao da su spori, kakvo je sad stanje, ne znam.
Al ono di Honor rastura je, face unlock, e tu sam ostao impresioniran.