View Single Post
Staro 08.08.2025., 14:11   #5003
GLUPAN
Premium

Datum registracije: Sep 2004
Question

Stručnjaci i/ili entuzijasti,

u potrazi sam za monitorom (do 600-650 eura max..) koji bi postao primarni uz sad već vremešni DELL U2412M kojeg ću si ostaviti kao sekundarnog.

Gaming prvo, sve ostalo.. drugo.

Konfa je nova (danas došli zadnji komadi), 9070 XT u prvom planu kao izvor za prikaz slike na monitoru.

Zbog prostora ne mogu na veću dimenziju od 27' a da pored njega imam još jedan monitor (ovaj drugi ću onako i ovako staviti vertikalno..)

Planirao sam više manje igrati na 1080p ali vidim da to može (ili je već) biti problem ako se uzme 4k monitor zbog kvalitete, fluidnosti slike itd..

Ako netko ima ideju u kojem smjeru da idem s potragom.. molim da to podjeli pa ću malo njuškati po recenzijama.

Hvala...

Dečke dolje ću priupitati koji detalj za monitore koje su uzeli jer sam to uočio na zadnjih nekoliko postova i uklapaju mi se u budžet.

Citiraj:
Autor IHrvojeI Pregled postova
Stigao i OK je, zapravo super naspram starog della, nego imali veze ili razlike ako ga spojim sa hdmi ili dp?
Pozdrav,

ako može odgovor na dva pitanja (kad stigneš..)

jesi probao igrati nešto video igara u 1080p rezoluciji, ako da, koliko si zadovoljan s viđenim?

Neke mane ili problemi s monitorom (kvaliteta postolja, slike pod određenim kutevima itd..)

To je to što me u načelu zanima..

Citiraj:
Autor Dottore Pregled postova
Na kraju sam i uzeo Dell Alienware AW2725QF. Oduševljen.
Ista pitanja kao i kolegi gore, u principu..