https://www.techpowerup.com/338623/a...mium-fan-range
Moj P12 Pro počinje se okretati pri 6% PWM signala, a zatim radi na oko 500 okretaja u minuti prema signalu brzinomjera, a također i akustički izmjereno. Može se smanjiti na oko 400 okretaja u minuti pri 2% PWM signala i ponovno se gasi pri 1% PWM signala. Moj ventilator nema nikakvog zujanja, buke ležajeva ili glasne buke motora, ni pri statičkoj brzini ni pri povećanju i smanjenju broja okretaja kao što ima P12 A-RGB. Ne mogu puno reći o vibracijama, jer ih nemam s čime objektivno izmjeriti. Prema mom ručnom mjeraču, one su definitivno prisutne pri većim brzinama. Međutim, u rasponu do oko 1600 okretaja u minuti, što je meni relevantnije, rekao bih da su u redu i znatno bolji od, na primjer, obični P12.
Ventilatori također izgledaju kao da imaju kontrolnu petlju koja prilagođava brzinu ventilatora ciljanoj brzini na temelju povratnog tlaka. Za razliku od P12 Max, P12 Pro također ima uobičajenu linearnu kontrolu brzine, umjesto u koracima (svakih 3% PWM-a). Na temelju mojih prvih dojmova, barem bih rekao da su P12 Pro ono što je P12 Max trebao biti.
Dostupno već u ADM-u. Čekam P14 Pro