View Single Post
Staro 03.08.2025., 11:00   #8
ChiP079
Premium

ChiP079's Avatar

Datum registracije: Jun 2010
Citiraj:
Autor kasko Pregled postova
Zapravo ovo ti ja lakši način iste stvari što bih i ja napravio. Možda će trebati repair boota radi GUIDa Windowsa ali to ti može i windowsov repair napraviti.

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk

https://support.microsoft.com/en-us/...0-d0f1515c2c9b

jeli mogu sa ovoga i zasto bi opet radio clone kad je taj ssd u biti samo system sa nesto slika filova koji nisu bitni raj stari ssd je sistem samo

Citiraj:
Autor mkey Pregled postova
"Missing boot device" indicira da nešto nije u redu s diskom, sata kontrolerom ili sata kabelom. To nije tranzijentan problem sam po sebi, nije da se baš dogodi jednom uslijed ničega i onda ide dalje kao da se ništa nije dogodilo. Svi kvarovi počnu u trenutku X; prije X radi sve kako treba, nakon X ili ne radi ili ne radi djelomično.

Iz svega napisanog mi nije baš jasno što si sve probao. Ako izvadiš 240GB disk i ostaviš 480GB disk, što se događa nakon hladnog boota?

odma to odabci , svi kabeli su ok preovjereno i sve radi to sam prvo vidio i kako molim te mozekabel ili port ne radit , znaci kloniram sve radi , izgasim kabel spojim drugi disk kloniran u 10 sekundi i ti kazes da se tad nesto pokvarilo i ne radi? ne nije to, čekirao sam sve kabele na svakom je ista stvari kad se win digne klikom na boot manger SVE RADI KAO PJESMA znači nije to

Zadnje izmijenjeno od: domy_os. 03.08.2025. u 15:24. Razlog: spojeni postovi
ChiP079 je offline