View Single Post
Staro 16.03.2006., 21:04   #11
rivica
Registered User

Datum registracije: Mar 2006
Citiraj:
Autor leonardo
SkyStar-2 ukratko:

Moguć je prijem svih FTA programa i radija, te dijela kodiranih kanala uz softversko dekodiranje. Imaš potpunu podršku za HDTV u punoj rezoluciji (1920*1080) i Dolby Digital / DTS zvuk. Kartica ima sve PVR (Personal Video Recorder) funkcije tako da programe/zvuk možeš direktno snimati na disk te u nekom drugom programu kasnije obrađivati, montirati i snimiti na medij po svom izboru. Ograničenje je samo tvoja kreativnost, kartica će ti u svakom slučaju biti najmanji problem.

Istraživanje svih mogućnosti kartice je vremenski dosta zahtjevno. Gledajući po raznim forumima na internetu na kraju svega ostaneš bez posla, žene, djece, prijatelja, higijenskih navika. Nađeš se u situaciji da ti pas ne odgovara kada ga pozoveš. Na kraju ti je svejedno kada ti na vrata zakuca BSA zbog par terabajta nelegalnog softvera kojeg nitko u selu ne koristi a kojeg si skinuo sa satelita, policija zbog nekih sličica ili širenja rasne netrpeljivosti i sl. Ovo zadnje je samo teoretski budući da BSA odnosno policija bez gatare ne može znati što imaš na svom kompjuteru.

Na kraju pogledaj malo "Sticky: Službena Pravila Ponašanja na PCE Forumu" i koristi Google.
imao mi frend tu karticu, i to je bilo prije neke dvije godine otprilike!
To jedan tip prodavao dok još nije bilo ništa slično kod nas,
Kako se on ne kuzi ništa u kompjutore, ja sam mu to štimao. S tim nikako nije bio zadovoljan, stalno ga nešto mučilo, pogotovo ono neprestano skidanje liste programa, koliko se sjećam.
A i ja sam pošizio lagano s tim traženjem i skeniranjem, ne znam ni ja što već ne.
Sjećam se da niti ja nisam bio impresioniran, budući da su to bili većinom nekakvi poljski i turski programi, tako nešto, i ništa extra.
Npr. ja bih htio neke sportske programe, tipa premier sport, skysport i sl.
No, može li se negdje vidjeti popis tih programa, itd..
jer za mene postoji mogućnost da probijem rupu tu blizu kompa u zidu prema van pa do antene. A ako se odlučim, možda ga uspijem nagovorit da mi proda za neku sitnu lovu, koliko inače košta to čudo? I moram raditi neke preinake vani na anteni ako se ne varam, tako je on, dvije glave ima čini mi se...
rivica je offline   Reply With Quote