View Single Post
Staro 02.08.2025., 08:59   #27
tomek@vz
Premium
Moj komp

tomek@vz's Avatar

Datum registracije: May 2006
Ali zašto baš mora biti sve na max? Kužim da ima ekipe da se pali na efekte u igrama ali često nema baš neke veće razlike u izgledu igre između "medium" i "ultra" postavki ali je razlika u uglađenosti igranja igre i pad performansi ogroman čak i na High End računalima. Osobno također volim odigrat nešto kad ulovim vremena ali vremenski sam također dosta ograničen pa zato kad igram igru koncetriram se 90% na igru, priču, igrivost. Izgled mi je iskreno manje bitna stavka ,jer iskreno ako je igra loša onda izgled igre ne pomaže i ak mogu igrat na postojećim računalima na višim postavkama ok ak ne - nije smak svijeta. Kao što je već netko spomenuo gore u temi čak i da kupiš najžešću mrcinu na planetu uvijek će se naći par neoptimiziranih igara koje će već na nižim postavkama zezat ovisno od optimizaciji koda i samih drivera tvojih komponenti. Bilo koja od gore navedenih računala danas nisu više High-End to ti mora biti jasno ali su i dalje fakat mrcine sa kojima bi bilo koji gamer bio super zadovoljan. Zato uzmi nešto od tih kanti (opet ponavljam izbjegni konfe sa Intel 13th i 14th gen da nebi bilo više postova po forumu da se komp čudno ponaša i nešto ne radi a više iskustva u gaming sekciji) i uživaj u igrama .