Citiraj:
Autor WraGG
Samo da priupitam prije nego izvalim: U HR se jos uvijek moraju servisi raditi u ovlastenom radi garancije? Koliko se sjecam, u EU je takva praksa pala na nekom sudu i od tada se samo mora imati dokaz tj. racun iz servisa da je servis odradjen po naputku proizvodjaca, a garancija i dalje vrijedi.
450€ za ulje i sve filtere + radni sati u Tomicu mi ni ne izgleda toliko skupo. Mislim da ne bi puno jeftinije prosao ni sa Daciom. Naravno, ako radis to u nekom privatnom servisu i sa ne-BMW filterima i uljem (naravno, ne nekim kineski srotom) se moze proci i za 60-70% te cijene, ali evo - kako se god kome svidja. Samo mi glupa vise ta prica kako je njemacke aute skupo odrzavati pa se kupuju kojekakve Dacie i kineske kopije auta da bi se dugorocno kao ustedilo. Da, mo´s mislit.
|
Godinama je već taj zakon na snazi. Dok god su dijelovi po volji proizvođača, garancija mora vrijediti i dalje.
Problem je što su ljudi navikli na stari režim i ne znaju to.
Ako i probaju, servisi ih odjebu dok im ne pokažeš zakon.
Isto kao i ove fore s vraćanjem proizvoda unutar 14 ili 30 dana, koji god da je aktualan danas.
Toyota/Lexus ima drugačiji deal, kojim su ipak privukli ljude nazad u ovlaštene.
3 godine je tvorničko jamstvo, a ako nastaviš jednom godišnje ići u ovlašteni i odraditi redovne servise, daju ti godinu dana jamstva na cijeli auto i tako dok auto ne navrši 10 godina ili dođe do 100k milja.
Nemam potrebe gledati lokalnog mehu uopće, jer iako mi može dati originalne dijelove, ne može mi dati garanciju na sve