Pitanjce za znalce. Imam logitech g413 tkl se tipkušu i smeta mi ajmoreći prebrza reakcija na dodir tipke. Navikao sam se na slim tipkovnice s membranom koju treba stisnut da "proradi" dok na ovoj samo takneš i vec proradi. Konkretno,u cs2 peekanje iza zidova je malo tricky jer izađem previše radi navike stiskanja obicne tipkuše. Ne odgovara mi nimalo,postoji li mozda neka softwareska opcija da tipka reagira kad ju stisnem do kraja kao na membrani a ne čim ju stisnem ? Ili da ponovo uzmem slim membransku tipkovnicu? Ova mi se sviđa radi pisanja / tipkanja pa je ideja bila da se koristi za sve. Uzeo sam ju bas zato sto po review-ovima ima najsporiji odziv na dodir 1.9mm u odnosu na druge,ali svejedno prebrzo

. Vidim po internetima da za to treba neka tipkovnica koja se može sw podesiti ali ne daje mi se 200€ za to.
Vidim da keychron ima razne modele cak i pise na nekim stranicama da postoje switchevi za njih koji ne reagiraju odmah nego bas na pritisak, moze preporuka nekoga tko je probao takvu tipkovnicu i koje switcheve? Nešto se piše o Keychron Low Profile Gateron MX switch - Red da su taman, ima li netko iskustva? Ako je to baš točno ono štoo tražim, čak bih i platio,ali ne daje mi se 150-200€ za neku kao gaming tipkovnicu a na kraju - kita