Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.08.2025., 10:22   #82648
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
...
U stvari bih taj Hyundai uzeo samo da te rasteretim i da Hamdija ima jos nekoga prozivati kako vozi Kadeta. Zao mi te bude ovako nekad, pa cu se zrtvovati...
Hahaha, hvala ti frende. Ali isao sam u tehnicku srednju skolu di je bilo 30ak huligana u razredu tako da sam se naucio nositi sa pritiskom. . A i Hamdija mi nekako pitomo frendly djeluje, treba i njega razumjeti, prvi put u zivotu ima dobra japanska kola pa je uzbudjen ko malo dete

Sto se tice tih mjenjaca. To je koliko sam bacio oko zajeb sa automatskim mjenjacem, ja vozim manualca koji uopce nije los, da se razumijemo bolji mi je bio u mazdi sa kracim hodom ali ono nelos je.

Isto tako mi je frend prije 10ak godina na cacinom pasatu (steta sto nema uzlaznih naglasaka da taj pasat dovoljno naglasim), ako se ne varam 250 ks benzinac (valjda nisam omasio, nisam skolovala svabe) morao mijenjati dsg. Platio je onda 4 soma ojra u ovlastenom. Tako da ono kad se tako nesto dogodi onda je normalno a kad se dogodi na KIji/Hunjadiju onda je to korejski kramp. Je, kako da ne, percepcija je zanimljiva stvar.

Sto se tice Marija, pa nije 4 soma mala stvar, i uopce ne sumnjam da ce to rijesiti kroz garanciju, pogotovo s obzirom da na cijeli mjenjac ide 7 godina. Treba ih samo stisnuti. Ocito su ti automatski cista lutrija, zato je IMO bitna garancija, jel barem imas neke sanse to izganjati. Uglavnom, drzim fige.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote