Tema: Automobili
View Single Post
Staro 01.08.2025., 09:55   #82647
pero_dinamit
Registered User

pero_dinamit's Avatar

Datum registracije: Mar 2011
Citiraj:
Autor Mario92 Pregled postova
A gle, zbilja sam dosta dugo gledal koji auto i kaj da kupim, i iskreno mislil sam "pa neće me valjda posrati neka gadarija pa da imam posla s KMAG-om" jer sve drugo oko auta mi je super i baš sam bil sretan. Eto.

Nažalost neke stvari nisam mogel pretpostaviti i procjeniti da budu ovakav problem, ali prije kupnje sam provjeril za garanciju i dobil sam info da KMAG priznaje garanciju na uvoz ako imam račune, i takav sam auto i tražil. Mjesecima.

Amdejac - naravno da trebaju priznati garanciju. Tak im stoji pod jamstvenim uvjetima, nema tu ništa suludo. U suštini svega ovoga, zajeb je servisa jer nisu dobro ispunili PWA (Pre-warranty authorization) ali umesto da poprave zajeb stvar traje puno dulje nego ja ko kupac imam strpljenja.

Svi su sad generali a bitka još nije ni završija. Jebiga.

Ne znam kaj da napravim, nisam se stigel niti zaljubiti u auto kak spada, a škical sam Proceed GT još od 2022. godine. Da ga idem prodati vjerojatno bi završil na nuli, možda i zaradil par stotina eura, ali nažalost nemrem dobiti niti približno dobar auto ko ovaj za ispod 25k eura

EDIT: @Paxton - privatni kupac. Prodavač je fakat zakon, evo i on mi pomaže da dojdem do Kia Europe nekako, čovjeku je žao i ajde, bar me nije otkantal ali takav sam dojam i dobil od njega pa sam zato i kupil na taj način auto. Pogotovo jer sam računal da tvorničku garanciju.
Nema ništa gore za prodavača (KIA u ovom slučaju) nego da ih tagaš na Linkedinu i napišeš puno loših stvari o njima, cijeli slučaj obrazloži. Nađeš dovoljno direktora, šefova i samo ih sve tagaš tamo pa da vidiš kako će se eskalirati i odjednom riješiti.
pero_dinamit je offline   Reply With Quote