Citiraj:
Autor Tex Willer
U potpunosti se slažem s ovim napisanim, publika je baš zakurac bila, ja i buraz smo se ustali kad su Maideni izašli na pozornicu pa su se neki iza nas žalili zaštitaru koji je bio u blizini, pa nas je opomenuo, tako da smo na kraju sjedeći proveli cijeli koncert.
A za Metallicu u Budimpešti se nadam da će biti bolja publika.
|

boktenejeba, znači da smo još dobro i prošli. Ovo što sam ja izvodio, možda bi trebao dobiti dvogodišnju zabranu ulaska u Osterajhstan.
Citiraj:
Autor 1v@n
Nekad je sramota za svakog čru metalca bila uopće pomisliti na kartu za tribinu.
Ako nisi bio zaliven s barem litrom pive, završio pod pazuhom nekom Chewbacci od 2 metra i 120 kila, bio opečen s barem tri čika i dan poslije imao plave noge i ruke od poganja…nisi bio na metal koncertu
Jebiga, tribine su takve uvijek bile. Pored mene je frajer mrtvo hladno izvadio Sony kameru (ne fotić, ne mobitel…video kameru), namontirao si gore mikrofon i CIJELI koncert snimio.
Srećom, nemam često tu sreću imati ovakvo iskustvo, ali dobrodošao nam na tribine-koncertnu gerijatriju 
|
Nekad... da, nekad da, u kasnim tinejđerskim i 20-tim godinama bez problema u prve redove. Sad kad su 40-te zapravo nagrizle i kad su u cijeloj priči životne obaveze malo ozbiljnije, ipak su mi tribine draži izbor. Ali velim ti, u fan pitu je bilo mrtvilo. Užas jebote. Fear of the Dark, Arena 2022 se tresna i tribine su se uvijale, prosinac 2020 i potres-vibe sam imao tada bokte. Ovo sad... ma pobit.
I nekako se nebi složio da su tribine oduvijek takve. Vjerojatno ovisi o podneblju. Na hrpu koncerata zadnjih 10-tak godina, na tribinama je bilo čisto OK i zabava, barem na sličnim koncertima na kojima sam bio. Da se u tvom i Mommijevom stilu odkurčim "bijo sam na jako puno koncerata i nemojte mi pričat..."

no, šalu na stranu, ako je istina to što pričaš, onda je to fakat tragedija. Meni je ovo šok, jer ovo što sam doživio u Beču, doživio sam po prvi puta na takvom spektaklu i sad još kad pričate da je to novo normalno na SVIM koncertima, demotiviran sam ko iranski nuklearni program i najradnije više nebi išao na koncerte. Za koji kurac je onda sve rasprodano i karte se moraju kupit 6 godina unapred? Za koji kurac ljudi davaju 100+ EUR za ulaznicu? Šta, da mogu reći "bijo sam, evo i fotka, evo i video, dajte lajk, a za 3 lajka i malu pivu pušim..."? Boktenejeba, ali fakat.
Doduše čitao sam slične komentare za G'N'R u Beogradu što mi je za braću srbe isto čudno budući su tamo koncerti isto uvijek veseli. Isto su neki popizdili da je hrpa ljudi se tam došlo slikat. Jebote život takav koji živiš za druge. Ono, kupite si S/FTP kabel i okačite se o luster majke vam nabijem jadne.
I onda kad gledam publiku po Južnoj Americi ili Meksiku, plače mi se što nisam tamo