Tema: Automobili
View Single Post
Staro 31.07.2025., 10:41   #82601
Master_Hrc
Premium
Moj komp

Master_Hrc's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor Hamm Pregled postova
A kaj misliš da te u RH ne bi jebali iz kaska da napraviš sranje zimi sa ljetnim gumama? A gospodine pa ne piše nigdje da ste imali lance znate ovaj ne znamo mi ništa.

Nije to ništa drugačije od centralne turske u kojoj živiš.
Pa koliko znam mozes se voziti po zakonu u RH sa ljetnim po zimi ako imaju koliko ono, 4mm profila i ako imas lance u gepeku, pa ako i dodje do sranja nebi trebali odjebavati police zbog toga. Iako sad citam i za AU i tu pise da se moze imati ta kombinacija, ali svejedno tu mi se manje zajebava zbog kazni

Sto se tice centralne turske, ruke ti se osusile, babe te nesrecom zvale . Eto ti sad si dobio svoje

@spawn
Na mazgi sam radio par tisuca km po zimi sa zimskim, s obzirom da je isto bila premium guma mijenjao sam ih nakon puno vise od 6 godina, sram me reci koliko. A sto se tice all season svake godine im rapidno pada kvaliteta tako da je i pitanje da li izdrze 3 godine a da ne pricam o svojstvim tijekom druge i trece godine. Takva je barem situacija na Suvovima s obzirom na tezinu. Mislim da bi duze trajale ne ostalim ne suv autima. Tako da sam ja nakraju izvagao situaciju i otkanto all season.

Zadnje izmijenjeno od: Master_Hrc. 31.07.2025. u 10:46.
Master_Hrc je offline   Reply With Quote