Citiraj:
Autor The Exiled
Bubba, ja za razliku od tebe nisam dioničar Intela, AMD-a ili bilo koje firme po tom pitanju, pa da sad radi jebenog Clear Linuxa moram imati ovakve ispade posebice,
|
Samo sam se osvrnuo na tvoju klasicnu paradigmu "spasit ce ih voce i Clear Linux", sto je tvoja infantilna mantra koju onda branis velikim grafovima koje ne razumijes, ali si negdje procitao da su cool.
A problem je sareniji i dublji i ostale kolege kroz dretvu su ga, mimo mene, dosta dobro istaknule.
Nego, podsjeti nas, nisi li ti jednom bio slicno rasplakan kao i sada pa otisao s foruma i onda se vratio? Ne brojim, nego kada vec spominjes davne i nedavne dogadjaje...
Da, vidis, ti kad kazes "popratio sam" mislis na "kopirao sam tudju misao bez kritickog osvrta". Tu lezi sustina tvojeg problema i ostrascenosti.
Citiraj:
Intel je u kurcu, pa daj da sad ti nama objasniš kakvo smeće je šrot AMD ili bilo koja druga firma koja se nije sjebala ko ovaj bajni Intel na čijim sastancima dioničara slušaš kak je sve u najboljem redu, eto malo su se ogrebli po laktu, ali ide flaster sad s novim direktorom.
|
Ne, to je tvoja konfabulacija, ali okej, zato sam te i ispravno citirao, pa da ti ponovim - bulaznis.
Citiraj:
a sljedeća godina je ključna.
|
Ic okej, i u pjescaniku zna biti ekipa, ne osudjujem. Daj sad dodaj jos voce i povrce prije toga i mozes na Indexu imati kolumnu.