View Single Post
Staro 30.07.2025., 14:04   #4384
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Ne treba Bubba, fala na CD-u, ko da jesi
A bogati, znas da meni za tebe nije u pitanju! Ako treba, posjećemo ga na diskete, pa u ARJ i Bog da nam grijehe prosti.

Citiraj:
Intel je taj kojem treba itekakav crowdfunding, jer malo fali da počnu brojati krvna zrnca zaposlenika, pa da i na taj način odluče koji ostaje, a koji nestaje, dok direktor ne prestaje.
To si saznao na onom sastanku dionicara na kojem nisi bio? Ja kao da sam precuo taj dio.

Citiraj:
Možemo se ovak podjebavati unedogled, ali bojim se da to ne bude promijenilo činjenično stanje u kojem se Intel trenutno nalazi ponajviše svojom krivicom. Trgovačko društvo i šrot firma u 2025. svaka sa svojom plejadom hitova, pokušaja i promašaja uključujući i Xilinx akviziciju.
Tako je, AMD koji ima dva i pol proizvoda naspram Intela koji se i je izgubio u svim nefokusiranim domenama u kojima (ne)radi.

Hvala ti na dva beskorisna grafa, ali cu te samo podsjetiti da je po pitanju materijalna imovine i infrastrukture Intel i dalje red velicine vrijedniji od AMD-a. Ali dobro, ti imas grafove dionica. Cestitam.

Ne znam kako si popratio shitpostanje oko voca i Linux povrca a propustio si dio gdje Intel restrukturira cijeli mrezni segment. Ili za obrat, zasto tako vrijedni AMD nije preuzeo Clear Linux, kad ocito njima ide i to je tako dramaticno po tebi da pokazuje neumitnu propast Intela.

Citiraj:
Autor tomek@vz Pregled postova
Jobs. Dosao je Jobs koji je bio manijak al je bio fokusirani manijak koji je znao prodavati. Danas Apple samo pluta na njegovoj ostavstini (osim novih cipova).
Fokus. Ne znam je li ijedno drustvo osim valjda IBM-a toliko rasuto ko djubre po vinogradu.

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote