Citiraj:
Autor The Exiled
Ne treba Bubba, fala na CD-u, ko da jesi
|
A bogati, znas da meni za tebe nije u pitanju! Ako treba, posjećemo ga na diskete, pa u ARJ i Bog da nam grijehe prosti.
Citiraj:
Intel je taj kojem treba itekakav crowdfunding, jer malo fali da počnu brojati krvna zrnca zaposlenika, pa da i na taj način odluče koji ostaje, a koji nestaje, dok direktor ne prestaje.
|
To si saznao na onom sastanku dionicara na kojem nisi bio? Ja kao da sam precuo taj dio.
Citiraj:
Možemo se ovak podjebavati unedogled, ali bojim se da to ne bude promijenilo činjenično stanje u kojem se Intel trenutno nalazi ponajviše svojom krivicom. Trgovačko društvo i šrot firma u 2025. svaka sa svojom plejadom hitova, pokušaja i promašaja uključujući i Xilinx akviziciju.
|
Tako je, AMD koji ima dva i pol proizvoda naspram Intela koji se i je izgubio u svim nefokusiranim domenama u kojima (ne)radi.
Hvala ti na dva beskorisna grafa, ali cu te samo podsjetiti da je po pitanju materijalna imovine i infrastrukture Intel i dalje red velicine vrijedniji od AMD-a. Ali dobro, ti imas grafove dionica. Cestitam.
Ne znam kako si popratio shitpostanje oko voca i Linux povrca a propustio si dio gdje Intel restrukturira cijeli mrezni segment. Ili za obrat, zasto tako vrijedni AMD nije preuzeo Clear Linux, kad ocito njima ide i to je tako dramaticno po tebi da pokazuje neumitnu propast Intela.
Citiraj:
Autor tomek@vz
Jobs. Dosao je Jobs koji je bio manijak al je bio fokusirani manijak koji je znao prodavati. Danas Apple samo pluta na njegovoj ostavstini (osim novih cipova).
|
Fokus. Ne znam je li ijedno drustvo osim valjda IBM-a toliko rasuto ko djubre po vinogradu.