View Single Post
Staro 30.07.2025., 11:29   #4379
Bubba
E Pluribus UNIX
Moj komp

Bubba's Avatar

Datum registracije: Oct 2002
Citiraj:
Autor Ivo_Strojnica Pregled postova
"cijela baza korisnika Clear LInuxa stane u auto, bez kršenja zakona o prometnim vozilima"

Biće i košara voća u gepeku
Ako izmaksimiziraju B kategoriju, imaju jos mjesta za 4 kurve iz Villacha.

Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Da, nema me na tim sastancima, jer se uvijek ko za inat potrefi da imam nekog posla na gruntu.
Mogao si se spojiti i virtualno, bilo preko telefona ili aplikacije.

Citiraj:
Kak god se okrene, Clear Linux je završil kao i mnoge druge kolateralne žrtve, dok se Intel s opet novim direktorom trudi spasiti kaj se spasiti može.
Voce i Klir lajnuks su trebali zakucati u zid kad ikad iovako ionako. Da ne budem grub i kazem da je zbog takvog gubitka fokusa situacija mozda upravo takva kakva je.

Citiraj:
Uz silne milijarde potrošene na kojekakve Altere, Habane, Nervane uz začarani krug otkupa vlastitih dionica, popraćeno s novim otpuštanjima za desetke tisuća ljudi, otkazivanjem naprednih proizvodnih procesa i pratećih fabrika, dobro da su se riješili Clear Linux utega - i voća.
Kupio je i AMD Xilinx a promasaj je jos gori, pa ne vidim da ostrascen po tom pitanju. <3

Citiraj:
Bob Swan kao novopečeni direktor svima jasno daje do znanja kak 2018. potencijalno ulaganje u OpenAI nema nikakve računice
Rijetko pametna, s obzirom da 2024 imaju gubitke al pari Intelu.

Citiraj:
a ovaj novi direktor je između ostalog odlučil ugasiti Clear Linux, jer eto - to su uz voće ti strašni generatori troška koji Intel sputavaju u daljnjem razvoju.
Hoces da napravimo crowdfunding na forumu i zapečemo ti jedan originalni CD da ne cendras?

Citiraj:
Autor stef Pregled postova
Uglavnom i non-technical ekipa ide ća. Negdje sam uhvatio da Microsoft mijenja omjer sa 1:6 nontech-tech na 1:9.
Ne bi me cudilo, povjerenici za moral, ćudoređe, DSZ i ONO su bili de facto must have do nedavno.

Da ne pricam o usahlim umjetnim vaginama nakon svakog "hi guys" na pocetku besplodnih virtualnih sastanaka.

Jos i danas vjerujem u vlastitu teoriju zavjere da u Hrvatskoj nije uspjela niti jedna ozbiljna podruznica tech firme zbog tradicionalnog hrvatskog pozdrava "di ste pederi, mamu vam jebem, guzi li se išta?". :'(

Programer
Rok od dva mjeseca u stvari znači četiri, ali nikako ispod šest.
Bubba je offline   Reply With Quote