Citiraj:
Autor KOveonline
Stigao SONY UBP-X700. preko electronic4you.hr
Stiglo za 3 dana iz Austrije za 229 eura.
Nema do BluRaya, slika bomba, a još više me ugodno iznenadio zvuk. Još kad umjesto 3.1 dođe 5.1 soundbar, to će biti to.
Hvala na savjetu.
|
Da sam sebe citiram nakon nekog vremena.
Uglavnom, ovaj player ima problem s troslojnim diskovima pa mi tako Aliens UHD uredno počne trzati i prebacivati 30 minuta naprijed...
A kap koja je prelila čašu je otkazivanje daljinskog upravljača. Znači, upalim film stavim daljinski pored sebe. Nakon pola sata idem pauzirati i ne radi više. Nije do baterija. Probavao neke sheme reseta..., ali mrtvo.
Poslao nazad electronic4you.hr pa sad čekam što će biti.
Krenem tražiti novi Blu-ray player i vidim da su ostali samo Panasonic i Sony u igri. S tim da je Sony izbacio noviju verziju ovoga što sam imao pod nazivom Sony UBP-X700K. Izbacili su sve gluposti koji ionako ne koristiš, aplikacije, wi-fi..., ali ne mogu nigdje naći da li su riješili to s troslojnim diskovima. Inače taj stari player mi je bio bomba jer je automatski prepoznavao formate i prebacivao na Dolby Vision i Atmos (s tim da sam uzeo najbrži HDMI kabel u HR).
Sad ne znam da li to podržava njegov konkurent u Panasonicu i da li riskirati s novom Sonyjevom verzijom koja je izišla ove godine (što je bio šok da su to napravili).
Ima li netko iskustva s navedenim uređajima?