View Single Post
Staro 25.07.2025., 22:49   #2243
Piksa
Premium
Moj komp

Piksa's Avatar

Datum registracije: Apr 2006
Citiraj:
Autor kasko Pregled postova

.

Idem se relaxirat s Korn- right now (bust u up), preporuka za poslušati...
Slušao sam Korn ko teenager i u 20-ima, bio na koncertu dvaput, najbolji alternativni bend ikad. A ta stvar definitivno nije za relaksaciju. Za dizanje dopamina i buke prije.

Od kad su Chemical brothers izdali prvi album "Exit planet Dust", pa nakon njega "Dig your own hole" ja sam se preobratio na elektroniku. Osuđivan i ismijavan od mojih prijatelja metalaca i hard coraša, meni je bass i vibe elektronike bio bolji od Nu metala kojeg su svi slusali.
Anyway, volim otici na dobar koncert, na dobar party još više, tak da kužim ljude koji idu na sve živo jer si mogu priuštiti, imaju vremena i društvo s kim ići.

S tim rečenim, ne kužim kaj vas smeta i vrijeđa u postovima spomenutih ljudi. Kao prvo ovo je forum, svakodnevna stanica za mnoge u pauzama na poslu kad padne koncentracija, za chill uz kavu/pivu i za zajebanciju, pogotovo u Svaštara temi. U vašim osuđujučim postovima ne osjećam ni trunku pozitivnog vajba, imam sliku frustrirane osobe koja se nikad ne smije. Pogotovo ovaj Taproot7. Brate mili živi u pusti da žive i ne shvaćaj život tolko ozbiljno. Živio
Piksa je offline   Reply With Quote