View Single Post
Staro 25.07.2025., 22:07   #2242
kasko
Premium
Moj komp

kasko's Avatar

Datum registracije: Apr 2007
Citiraj:
Autor Taproot7 Pregled postova
Kolega, ukrali ste mi ideju, mislio sam napisati slično/isto. I dalje mi je nevjerovatno da dotična Aleksandra Prijović PC Ekspert foruma ne popustaje u svakodnevnom izvještavanju sve i jednog koraka u svom očito ispraznom životu koji je samo ispunjen u tekstualnim spisima napisanih poruka u najmanje bitnim temama na informatičkom forumu. Tisuće i tisuće postova koji govore gledajte kako sam bogat i pun novaca, pitajte me nešto jer sam svuda bio i sve prošao, kao neka dežurna luda. Ali samo neka nastavi, čitaju to i momci koji vole zaviriti u tuđu nekretninu i posuditi koješta pa posljedično možda i ostane bez one skupocjene zbirke ružnih tenisica. No srećom nije sam. Kad dotični zakaže, u snobizmu i preseravanju mjenja ga dotični kolega fotograf iz Londona, nazvati ćemo ga Maja Šuput PC Ekspert foruma, koji isto sve zna a kao i prvi, najmanje da pomogne kolegama u temama zbog kojih je ovaj forum na prvom mjestu. Očito na IT forumu nije bitno ništa osim pisati samopromotivne poruke pune fotografija što se jede, gdje se ide i u koji auspuh kojeg vozila se gura spolovilo. Molim administratore da obojicu prijave UNESCO-u za nematerijalno dobro PC Ekspert foruma a možda i šire jer bi stvarno bila šteta da budemo uskraćeni za svojevrsni Farma show na ovom forumu.
Moram potpisati ovo.

No u potpunosti sam uvjeren da se kolega momcilo neće uvrijediti, na butthurt već je stvoren imunitet, ni to nije njegova krivica, svi njegovi to rade i to je njihov IN.

Idem se relaxirat s Korn- right now (bust u up), preporuka za poslušati...

Sent from my 23127PN0CG using Tapatalk
kasko je offline   Reply With Quote