View Single Post
Staro 21.07.2025., 17:37   #1722
OuttaControl
Premium
Moj komp

OuttaControl's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Ecovacs T80 Omni review.

Dakle drugi usisavac na listi vacuum warsa, odma iza neati boljeg brata, robot usisavac sa stationom, roller mopom, obsticle detectionom, mop washing sa vrucom vodom itd. Amazon prime 700 eura sa dostavom na akciji.

1. Snaga usisavanja, nista spesl ko s5 max malo jace al nista dramaticno.
2. Automatsko praznjenje, na quiet slabo, nisam proba jako jos. Spremnik mali.
3. Mopanje, heh, spremnik ciste vode smijesno mali, 110ml, kao i prljave od 90ml, trenutno cisti, svaka 3m2 ide na station prat mop, stavio dam mu da pere mop per room on je na slici ispod otisao 5 puta prati mop... truth to be told zapeo mu je papir u jednom trenutku na mop, al nastavlja tako. Mop zapravo jako dobro opere al to traje i traje i traje.
Zbog tako malih spremnika, multilevel i ostalo bez stationa apsolutno nem smisla, osim ako vam je drugo podrucje do max 5m2.
Isto tako stalno javlja neke greske sa dirty water tankom pa ga ja sam cesto moram praznit.

4. Object non detection. Mislim da ima bug, kad usisava dobro vidi objekte i cesto ih izbjegne, ali kad se vraca u station, a vraca se stalno, ne detektira nista nego pokupi sta god ima na putu.

5. aplikacija 10 razina ispod roborockove. Usisavac nema rucno upravljanje, nema aktivni update mape, go to isto nema, mozes imat maksimalno 3 mape, sto je glupo ako imas vece prepreke u stanu ili slicno.

6. Misc, kapa, nekad iz njega kapa voda nezz jel prljava il cista cini mi se prljava.

Dobar je jedino ako ces ga ukljucit i pustit da cisti par sati on sam kad nisi kuci da te ne zivcira sa 45 vracanja na bazu. Cak kad mu stavis u aplikaciji ajde prat mop svakih 25 minuta, on to ignorira ide svaka 3m2, ali nemos ga ostavit ako ne pokupis sve sa poda jer ce zapet zapetljat se itd itd.

Ocjena 3/5, ako poprave osnovne bugove moze bit 4/5. Premali spremnik vode kojeg ne mozes sam puniti je isto jedna velika velika dizajnerska greska.

25 min usisavanja, al je i vise mislim da ne broji vrijeme provedeno na stationu

2 min 2m2, ide prat mop, taman ga je oprao

4m2 opet ide prat...

Zadnje izmijenjeno od: OuttaControl. 21.07.2025. u 18:01.
OuttaControl je offline   Reply With Quote