View Single Post
Staro 19.07.2025., 17:07   #1965
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor Visage Pregled postova
Nazalost, mali covjek je zgazen od sustava, koji pak neka ikakve autonomije odlucivanja, postarski prenosi kmetovima naredbe iz unije i slicnih naziva za deklarativnu demokraciju.

Pa je onda isti mali covjek skloniji nego ikad ranije, uz nagovor medija, pozeljeti svaku poru zivota regulirati, zabraniti, a vodjen iluzijom da sve moze kontrolirati, dok se ne dovede do "savrsenog" uredjenja. To je naravno, iluzija

Ukratko nezadovljstvo i negativnost na svakome koraku. A s druge strane, nije tako uzasno, ovisi kakav si dozvolio da ti postane pogled

Na temu zabrana i kaciga nastrikao sam more upisa, pa nemam potrebe se ponavljati.

No ironizirao sam pojedine vozace koji misle da su nepogresivi, a imaju svu opremu, pa i dalje nekoga odvedu u traumu ili smrt, pored mene koji nemam i nikad necu imati kacigu, ali nikoga do danas nisam ostetio, pa cak ni prepao.

...
ovo masovno ukidanje zabrana bilo čega ima suprotni efekt...kao, moderna demokracije, 21 stoljeće a ljudi, mladi , te enageri pogotovo - sve gluplji!!

to se vidi baš po tim ludovanjima na romobilu.

ak zabraniš nešto odma si diktator najjgore komunističke zemlje....

ma nek se pune crne kronike osakaćene djece koja luduju...meni ni iz đepa ni u đep. dok se ne zaleti u mene ili moj auto. - onda ide meni u đep jer idem privatnom tužbom

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote