Calypso mi samo o zavjerama salje poruke, a nikad na ovu temu, pa i zaboravim da postoji i forum i tema
Citiraj:
Autor ^SuperUnknown^
Ovo vjerujem da nitko dosad nije vidio, barem ne uzivo  Dobio, navodno radi  Naravno, treba detaljna inspekcija s obzirom na godiste ('95.) i moram negdje po kutijama iskopati SCSI karticu i kablovinje, sto ce bit poprilicno tesko  Ako netko ima nekakvu, a zeli se otarasiti - bujrum 
|
Kak ne, nekoliko amera je licenciralo seriju, samo svoja imena stavljali pod logo. Tada, brat blizanac Marantz, imao je rack izvedbu istog, te vise i puno skupljih modela, koji su imali audio I/O. Svakako ga je lijepo za vidjeti.
Prava stvar je kad dobijes Philpsovu LV-ROM jedinicu. To cu odmah otkupiti
Citiraj:
Autor goc_mails
Ekipa dali vrijedi išta ovaj case. Kupio na njušci. Mislio sam radit neki retro build ili home theater ali jednostavno nemam vremena. Koliko sam vidio po netu napravila ga je firma EUPA koja inače za amere radi retro kucista koja izgledaju ko tosteri.
|
Nisam gledao poveznice, samo sliku koju si postavio. Ako si ga zelio imati, zasto ne. Ne znam dal je do svjetla, ali izgleda kao nocna mora za poliranje.
Kromirana "nogica" stativ ga ubijaju u pojam, stvarno ocajna odluka koja izgleda kao losa improvizacija na izvornu ideju. Troumim se dal me vise vuce na Vivax grijalicu, Vivax sub ili Gigerov postanski sanducic.