View Single Post
Staro 19.07.2025., 08:44   #1954
quazar912
Premium

quazar912's Avatar

Datum registracije: Nov 2008
Citiraj:
Autor xlr Pregled postova
Stigli turisti i u moje selo, malo kasnije nego inace. Sad su to vec one propisne guzve, to je taj turizam koji smo cekali... Anyway, samo na putu do mora sam skoro zgazio klinca na romobilu, a na povratku je mene skoro "zgazila" klinka. I vidio sam nesto sto sam mislio da danas nije moguce - mali visine niti 100cm (imam kcer te visine) vozi mali romobil na nozni pogon, u jednoj ruci sokic i siba on preko zebre da bi dosao u parkic... Auti mu staju, a on nevidljiv na cesti jbt. Znaci ako se nisam sledio u tom trenu. Nitko nije prelazio cestu s njim, nisam vidio da ga itko ceka s druge strane.

Koji kurac je u glavama tih roditelja? Ili glave puste na granici kad idu na more? Jebeni horor!

Btw zadnjih tjedan dana maltene svaki dan u novinama nova vijest da netko pobere romobilistu maloljetnika, izdaju se apeli roditeljima ovo ono. Ne znam je li i na kontinentu isti problem, ali tu u Puli je izgleda (konacno) eskaliralo.
i tu je tako- valda za kraj škole roditelji kupili kao nagradu... i 90% njih NEMA nikakve zaštite.

Thule nosač
quazar912 je offline   Reply With Quote