Aha, to je onda druga priča, ne gledam gorivo i cestarine kao trošak auta, već potrošnju kod korištenja.
200EUR sigurno zavozim mjesečno, minimalno. Ako idemo negdje van (par puta godišnje), ta brojka hladno skoči na 400EUR mjesečno.
Znači s Kaskom, osiguranjem i servisom sam na 4000-5000EUR godišnje sigurno. Ali dobro, vozimo se dosta. Cca 25-30k godišnje.
	Citiraj:

Autor  domy1

Znam da nije isto, ali najskuplja astra karavan u cjeniku s nekom doplatom je 2005 bila 23k eura(cosmo+, ESP itd). Znam, jer imam račun, otac ju je tad kupio. Danas nema dizela 150ks, ali ajmo reć najskuplja je 30+ k eura, ajde nek je pokupila i 50%. Ne znam od kud vučete te primjerke koji su pokupili 100 i više posto. A da ne kažem koliko je danas više opreme nego prije, pa nije besplatna. 

| 

Ja bi rekao najbolji primjer poskupljenja je moja Škoda. Ja sam svoju kupio 2022. za nekih 33k na cestu (uvoz). Frend je istu takvu s manje km kupio za 26k u RH, godinu dana prije mene.
Ali s druge strane, kupio sam stan po 1200EUR, prodao po 3100, tako da, sve ima svoje za i protiv.