Citiraj:
Autor spawn
Zanimljivo. Kad nabavim veci iq za ovo mozda probam.  . Hvala svakako :giveabeer:  .
|
Mislim da bespotrebno podcijenjujes svoj IQ. Ali si svakako ljencina ili te tema uopce ne interesira. Ovo prvo se da popraviti, a ako je ovo drugo, plati nekom 100€ i rijesi posao.
Hugo je jedan od Static Site Generator softvera (ima ih i hrpa drugih, meni je ovaj mio jer mi je dobar, brz, praktican i jos je pisan u Gou) koji doslovce sluzi upravo ovome sto ti hoces - "HTML stranica". Staticka, bez baze, server-side jezika i slicnih cuda.
Napravis staticku stranicu, za 3 mjeseca trebas dobati novost/promjenu, kopiras/uredis datoteku, napises u trerminal
hugo i imas gotov staticki site sa svim izbornicima, poveznicama i sto ti vec treba. OK, ovo je sada jako high level i YMMV, ali generalno je to ideja.
Ideja od koje si udaljem 15 minuta uloga vremena da zapravo procitas dokumentaciju nekog takvog projekta.
Primjerice, site u mojem potpisu napravljen je njime. Za dodati novi post ili neku promjenu mi doslovce treba tekst editor i skripta gdje sam zakoveljio
hugo && rsync --mađija-flagova. Gotov sam prije nego se tebi ucita WP-Admin panel.
Bilo kako bilo - svakako ti ne treba Wordpress za ovo o cemu pricas, a sad hoces li se zlopatiti u HTML-u i paziti i pratiti na sve bitno ili koristiti SSG te pritom nauciti nesto, izbor je tvoj.