Čitam ove muke po MALM krevetima, i ne mogu vam opisati koliko mi je drago što nisam podlegao pritiscima nježnije polovice.
Nije mi drago da je krevet tako nekvalitetno odražen, ali ja kad sam ga gledao, odmah sam uzeo svoju težinu u obzir i zaključio da to mene nebu držalo, a kamo li još i gospođu.
Tako da sam ja tada inzistirao na GJÖRA okviru iako je ona negodovala jer MALM ima toliko spremišta ispod kreveta...ali nisam popustio.
Evo ne škripi ništa, ne mrda ništa, ipak je sve od punog drva, pa nisam ni očekivao da nešto škripi.
Da ne bude sve offtopic, tada sam kupio i madrac u IKEAi kojeg sada više nema i zamijenjen je nekvalitetnijim (moje skromno mišljenje).
Kada sam ja tražio savjet, najveći problem kojeg sam imao jest znojenje i svi su preporučili džepičaste opruge. Nakon dugo negodovanja, jer do tada sam spavao na PU i Memorijskoj pjeni (super dok nije 20°C+ u sobi), a imao sam traume od onih jeftilena iz exYu na opruge pa sam se teško dao krstiti oko istih, ali pregrizao sam i kupio madrac sa dva sloja opruga.
Mogu samo reći da, dok se ne napravi neka nova verzija PU ili memorijske koja ovako drži mene konja i da se ne znojim na istom, ja ne mislim kupovati išta osim madraca sa džepičastom jezgrom.
BTW madrac ima 72kg u dimenziji 160X200 i visok je 32cm. Madrac je koštao točno 5999kn a krevet 1999kn u toj dimenziji i danas za te novce nema ništa ni blizu kvalitetno na žalost.
Kupljeno 2019.