18 g. igram STALKER-a. Uvukla mi se Zona pod kožu. Odigrao cijeli serijal, sve moguće modove, prevodio na HR, prerađivao grafiku, zvuk, ubacivao nove likove i još dosta toga. Godine prolazile, igrao neke druge igre, ali se uvijek vraćao STALKER-u. Godinama iščekivao STALKER 2 i bome ga i dočekao. Počeo igrati kad ono svako malo neka zakrpa. Izbacili poluproizvod. Ali uz razne modove igrao sam. 8 puta kompletno završio igru i oko dvadesetak puta igrao ispočetka kad bi stavio mod koji zahtjeva novu igru. S obzirom da mi je istraživanje Zone zanimljivije od samih borbi, od tih 64 km2 upoznao sam valjda svaki metar od barem 60 km2. Pronašao bezbroj skrovišta koja nikad se nisu pojavila na karti. S tim bezbrojnim zakrpama popravili su mnoge greške, ali istovremeno stvorili nove. Kod v. 1.4.2 kod pogotka u glavu tip odletio pedesetak metara. Zakrpa 1.5.1 po njima to je ispravila. Malo sutra. Sad odleti i stotinu. Ima tu još puno toga što ne valja. Tko koga tu zaj..... Ovako mogu godinama ispravljati. Koliko sam star očito neću ni dočekati bezgrešnu igru. Nema veze, kao zadrti stalker igrat ću dok me ruke i oči služe i istražiti i one preostale km2.