Citiraj:
Autor Neo-ST
Znači i tebi škripi...
Kupio istog prije ~4 god. (ali crnog) i proškripao nakon mjesec dana.
Kakvo smeće, ali nisam nigdje našao drveni crni krevet osim u njih pa sam uzeo tog...
Također, dosta je nizak, pa mi ni to nije baš drago jer ako nemaš madrac od 35cm na njemu, praktički za dobro jutro napraviš odmah jedan duboki čučanj ��
|
Ikea Malm je najveće škriputavo govno koje postoji i ne bih ga nikome preporučio bez obzira na kakvoj akciji bio. Nažalost i ja sam se opekao jer sam "tada" to mogao priuštiti, a tek kasnije sam vidio po domaćim i stranim recenzijama da užasno škripi. Nosio sam ga nakon cca godinu i pol u ikeu u nadi da je loša serija i ovi mi dali potpuno novi drugi koji je proškripao za manje od mjesec dana. Ne vrijedi niti pola te cijene. Uzeo sam one podnice srednjeg cjenovnog ranga i pjenasti lakši madrac u nadi da ću imati normalan krevet, a nisam niti pomislio da će škripati čim se okrenem na njemu. Ne znam kakav bi krevet bio s nekim težim madracem s oprugama. Sama konstrukcija kreveta sa stezačima na sve strane umjesto normalnim šarafima je osuđena da propast i mora se kroz određene periode pritezati, ato je ograničenog vijeka trajanja jer je ikeino "drvo" od krupne piljevine u sredini katastrofa za bilo kakvo pritezanje. Nikad više nešto takvo.