View Single Post
Staro 09.07.2025., 14:57   #6
Roberto
Premium
Moj komp

Roberto's Avatar

Datum registracije: Feb 2006
Citiraj:
Autor The Exiled Pregled postova
Jeste provjerili kaj sve DPC Latency Checker ili LatencyMon otkrivaju uz kombinaciju AutoRuns i Process Explorer pozadinskih peripetija. Kakva god Windows 11 bila tragikomedija, nije baš normalno da se smrzne ničim izazvan kroz svakodnevno korištenje. I za svaki slučaj provjerite Task Scheduler, jer tu isto ima dosta automatskih pozadinskih gluposti koje doprinose da se OS nepotrebno svako malo smrzne iz čista mira.

Nisam latencymon isprobao, budem još i njega probao.

SSD je u kompu i komp je nov, uredno testiran i gore su licencirani os, office i autocad, plus chrome opera, acrobat reader i vlc. Ništa više. Sva nepotrebna lenovo sranja sam deinstalirao, počistio autoran. Probat ću isforsat win 11 update ako ga ima i latency mon još, pa ako ne pomogne ide reinstall za vikend.

Moguće da je do Win 11 na kraju. Imam na jednom drugom kompu slučaj gdje win 11 nakon svakog restarta makne kvačicu sa "index this file" na .pst fikeovima. I što god radio i pokušavao, ništa ne pomaže, probso rebuildat search i index, novi outlook profil, resetirao i ponovno podesio office, ništa. I tu me čeka reinstall jer klijent pizdi što mu pst search ne radi

Uvijek tu postoji i onaj what if... Što ako bude isto nakon reinstalla

Zadnje izmijenjeno od: Roberto. 09.07.2025. u 15:06.
Roberto je offline   Reply With Quote