Tema: Putovanja
View Single Post
Staro 08.07.2025., 22:04   #1572
Matijac
Premium
Moj komp

Matijac's Avatar

Datum registracije: Jul 2006
Citiraj:
Autor prileee Pregled postova
Slobodno nabaci preporuku, ali put tamo sam vec sve iskombinirao ukljucujuci i nocenje u Padovi.

Bump
Kak dugo ste oko Andore? Po putu vam je Millau vijadukt i most Pont du Gard. Millau vijadukt se fakat isplati vidjeti jer izgleda impresivno, i krajolik je lijep. Andora fora za vidjeti, al bude vam zima najvjerojatnije dosta.

A sjever Italije između Genove i Venecije je jako veliko područje. Idete do Splita cestom ili trajektom iz Ancone?

Toskana je uvijek dobar izbor, to je već južnije malo, ako ne onda Emillia Romagna (Bologna, Modena, Parma - tim redoljedom po meni, makar svaki grad ima svoje. Oko tih gradova imaš predobre smještaje, stare vile, dvorce obnovljene u hotel. Makar ako planirate za novu godinu biti možda neki od gradova. Tamo imaš muzej ferari, lamborgini, pagani sve 45min vožnje ako te zanimaju auti.

Ako vas zanima hrana onda tvornica parmezana i acetaia gdje rade pravi aceto balsamico. Ako hočeš pošaljem link koje ja preporučam gdje smo mi bili. Ako te kaj zanima još konkretno pitaj, taj dio Italije sam prošao puno puta.

Matijac je offline   Reply With Quote