Rossman je kralj. Respekt za sve sto je uradio. Ali mi je impresivnije koliko ima pregleda po video relativno dosadne tematike. PS.. jel se njemu ono macka zove Hilari Klinton, pa ga YT sabotirao
Sto se same teme tice, na zalost ide sav software na pretplatu i rentanje. Ali ne kupujemo nista. Isto kao i filmove. Nedavno je iRacing preimenovaoi My cars i My tracks u:
"My Licensed Cars" i "My Licensed Tracks"
Ne posjedujem sadrzaj vec licencu da ga mogu koristiti. Evo nedavno je izasla Corona 13 za 3DSMAX. I sav materijal library je sada online. Nije lokalno niti se moze povuci lokalno prilikom instalacije.
Mislim da ovo sve vuce na cloud. Cak i da peticija prodje. Nece sacuvati igre nakon gasenja DRM servera vec ces izgubiti licencu za iznajmljivanje istog.
Moj savjet je da se treba drzati DRM free GOG igara. Ako moze Witcher 3, Kingdome 2, Cyberpunk, DOOM itd.. biti DRM free, onda neka budu i ostali. Stara izjava uvijek vazi: vote with your wallet.
Kada failaju kao Concord, Suicida Squad, Dragon Age Failgard, Awaved itd. Onda ce se spametovati.
Ovo pogotovo vazi za Nintedno. Prodaje ti fizicku kopiju digitalnog kljuca. Ne igre. Ako obore rekordnu prodaju onda gameri nista drugo ni ne zasluzuju.