View Single Post
Staro 24.06.2025., 15:48   #20
Neo-ST
Buying Bitcoin
Moj komp

Neo-ST's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor mierdadeltorro Pregled postova
evo prijavljujem se za beta testera
Citiraj:
Autor zgmmax Pregled postova
Javljam se i ja Neo
Pozdrav vas dvojica
Izgleda da će mi ipak trebati par testera da prođem "Closed testing" fazu.

Jeste možda još zainteresirani da budete testeri? Za sada ih imam možda 4-5.

Minimum koji bi trebali je:

Citiraj:
The bare minimum testers need to do to satisfy Google’s requirements during closed testing is:

Opt-in to the test.
Install the app.
Remain opted-in for 14 consecutive days.

They don’t need to use it once a day, or interact with it at all. Just installing it and staying enrolled for 14 days is enough to "pass the test" from Google’s perspective.
Ne bi bilo loše da povremeno ipak i koristite app (ili često ako vam se pokaže koristan), čisto da mi javite ako naiđete na neki bug ili budete imali prijedlog za poboljšanje.

Za 2 tjedna ostavite neku ocjenu na Google Playu i slobodno dajte neki feedback ako hoćete.
Nakon toga ga slobodno deinstalirate ili nastavite koristiti, kako hoćete.

App će vam biti koristan ako, kao ja, mrzite tracking parametre, a često koristite Telegram, Discord i ostale platforme koje dopuštaju embedding sadržaja.

Ukoliko ste za, samo mi pošaljite svoju email adresu u inbox (mora biti ista koju koristite za Google Play, jer ćete od njih i dobiti invite).

Ovo vrijedi i za sve ostale koji se žele priključiti...

[EDIT]
Zaboravih napomenuti, s obzirom da živimo u dobu digitalne nesigurnosti i opasnosti...ako je netko zabrinut oko toga kakvu aplikaciju instalira, sumnja da je neki maliciozni kod unutra i slično, isti će dobiti javni Github repozitorij sa source codom kojeg može onda sam provjeriti (ili dati nekom AI-u da ga provjeri) i uvjeriti se da je app bezazlen, slobodno neka zatraži link preko DM-a.

Osim toga, svi appovi prolaze kroz proces reviewa od Google teama prije nego dopuste da ga možete skinuti preko Google Playa.
App je također upravo pod reviewom F-Droid teama i biti će uskoro publishan i tamo + nisam netko tko bi se zezao s takvim stvarima, upravo suprotno.

Zadnje izmijenjeno od: Neo-ST. 24.06.2025. u 17:21.
Neo-ST je offline   Reply With Quote