Citiraj:
Autor Psycho
zelis umjetno i napravljeno za turiste. Mi smo isto bili prije dvije godine, obavili turu Kenija, Tanzanija, Zanzibar u nekih dva tri tjedna.
vidis i lijepe i ruzne strane afrike. naucis sta je pole-pole i manje ces se zivcirati. Zanzibar ima super plaze, resorti za zapadnjake su cisti i uzivat ces. ako zelis pravu afriku, imas je odmah cim izadjes van na cestu i vjeruj mi ne zanima te ta afrika. mi smo jos prolazili i kroz Dar es salam i spavali u svakakvim hotelima..nakon afrike smo isli 4 dana u grcku da se odmorimo na europski nacin..
vrijedi vidjeti, u svakom slucaju.
p.s. vratio se s putovanja po zapadnoj obali amerike, obisli sve i svasta a uz to se pruzila prilika posjetit odredjenu firmu. proveli nas kroz urede, objasnili strukturu kako rade i pokazali nam kako su razvijali stvari koje su sada trenutno na trzistu
|
Zelim vidjeti oboje, i vise me zanima priroda, kultura i obicaji nego same plaze
Prijatelj s kojim planiram putovanje je volontirao na izgradnji neke skole/vrtica na istoku afrike i njega odbija ovo jer misli da ce mu pokvarit prvi dojam haha
Hvala na info, trazimo po agencijama malo..