23.06.2025., 12:27
|
|
Premium
Datum registracije: Nov 2008
|
Citiraj:
Autor xlr
Kad je mijenjala kompresor, je li to bio posao od par sati? Ako su joj ga promjenili tik tak, a nisu isprali sustav od špene, pisi kuci propalo, taj novi kompresor ce biti rahmetli vrlo brzo. Ljudi na starim autima cesto promjene i hladnjak klime jer zna biti u komatoznom stanju iznutra, a mali je trosak kad vec das pare za novi kompresor.
Inace kad se uzima novi kompresor, ide i garancija na njega. Ako se sustav ne ispire, nitko normalan nece ni dati garanciju jer je sansa da opet zariba velika. Ako ima garu, good!
Kad spominjes brujanje, neka provjeri natezace i eventualno remenice vezano uz remen klime. Ovisno o okretajima, ako je los natezac, imas zvukove brujanja i vibracije. Meni je natezac brujao na leru, promjenio dva komada, nula bodova. Na kraju vratio onog starog originalnog i kgj. Remenice isto treba provjeriti dal su dobre, ali ne znam kako se one ponasaju kad su lose.
Mene bi ovdje najvise brinulo sta su napravili oko kompresora. I sam sam bio u situaciji za promjenu kompresora, imao opcije reparirani ili novi, ali s novim osim vece cijene je islo i puno vise rada zbog ciscenja sustava jer tu ide i garancija itd...
|
Pa auto je bio kod mehaničara (ovlaštenog) cijeli dan, bio je gotov oko 17, e sad, kad su ga oni krenuli raditi, ne znam.
Neću ja ništa njemu govoriti da pogleda, ja očekujem od njega da to zna.
Moje pitanje je, da li je auto ispravan za vožnju sljedećih 7 dana, da ne napravimo veću štetu.
Ima garanciju kompresor, dobila je sve papire i stari kompresor.
Novi je uzela.
|
|
|