@master hrc,
nije to odvlazivac, to je ovlazivac LOL. prestrasno kakva gofna izmisljaju.
nemogu pomoci jer o unutarnjim jedino sto znam jest da su bacanje love. bucno, skupo, glomazno gofno, IMO. imao stari jednu u stanu godinama (Milano) jer nisu kao suvlasnici dali da se nagrduje fasada. stari jadan trpio godinama. onda su odjednom pocele nicati po fasadi bez da itko ista pita pa je i on pod stare dane stavio miceka i neka je. sto je najbolje cijela strana fasade gdje je on stavio klimu puca u sredinu zgrade, znaci ne vidi se uopce sa ulica itd, samo sa privatnog parkinga od te i susjedne zgrade. ma ludilo.
dali ste probali vidjeti sa suvlasnicima dali se slazu da se stavlja klima? ako je odg da, onda krenete prema ostalim sluzbama. pisite dopis, zalite se, zdravlje ovo ono... treba se borit ljudi, ne trpit. to je cisto dovodenje zdravlja u pitanje.
svaki put kad pocnem razmisljat o tome dode mi slabo.
ja osobno nemam te probleme jer sam klime davnih dana stavio na balkone u zgradi pa mi puca... ali neki nemaju taj luksuz. neki nemaju balkone i mogucnost skrivanja.

edit: kad vidim ove olimpia-e i slicno, i njihove cijene, slabo mi dode odmah. nedavno sam istrazivao malo oko toga jer mi se jedan kunuo u to. nadite manual service ili slike unutrasnjosti ili nesto i zavirite unutra u to. slabo ce vam doci. to je preskupa igracka i nista vise, IMO. prodaju naivnom i napacenom narodu floskule, a nikakve institucije i zastita potrosaca ne reagiraju, ako to uopce postoji u ovoj prciji.