Citiraj:
Autor geronimo_2
@c-shadow,
ja se nebi brinuo usred sezone grijanja jer onda nema guzve i kroz par dana bis mogao imat klimu stavljenu, valjda.
neznam, steta je skidat dok radi, a radit ce mozda jos 10g obzirom da je to bila kvaliteta IMO.
peri i deri dok ide je moje misljenje. tako sam ja sa navedenom whirpool.
ovo za plastike se slazem, al opet nemora bit jer pred 15+g su radili kvalitetnije. imam jednu shitex feroli klimu bez invertera u spavacoj. upalim je valjda 10ak puta tokom ljeta pred spavanje 15ak min samo da ohladi. klima je ko nova. otvaram je i rastavljam svake godine. nista nije popucalo.
|
Ma da... pukao mi je ugao ove crne kadice... plastika je neka gusta, teška, podsjeća na bakelit tko se sjeća što je to. Zalijepio CA ljepilom s aktivatorom, zasad drži.
Po ovim videima mitsu se puno lakše rasklapa, to su mi i serviseri potvrdili.
Btw, ovaj lik na videu pod 22 to izgleda naživo radi... pred kraj videa još sastavlja dijelove, a ledice blinkaju
A ovo je najveća glupost: na toshibi da bi skinuo vanjsko oplošje ima 2 šarafa, zatim treba odispod stisnuti na 2 točno određena mjesta i povući cijelu kutiju horizontalno prema sebi. Ovo je skoro nemoguće napraviti sam - stiskaš palčevima ko manijak i trebaju ti još 2 ruke da povučeš sve k sebi. Ako ne povučeš 100% horizontalno nego malo prema gore, ide cijela klima sa zida...
Fora je što kad gledaš odispod ta mjesta za stisnuti su označena ovako.
Baš jednostavno za skužiti - ako znaš japanski

Gugl translate veli da tu piše "pritisni ovdje"
https://forum.pcekspert.com/attachment.php?