Tema: Dobra klima
View Single Post
Staro 16.06.2025., 11:16   #5262
c-shadow
Premium
Moj komp

c-shadow's Avatar

Datum registracije: Feb 2007
Citiraj:
Autor geronimo_2 Pregled postova

@c-shadow,
ja se nebi brinuo usred sezone grijanja jer onda nema guzve i kroz par dana bis mogao imat klimu stavljenu, valjda.
neznam, steta je skidat dok radi, a radit ce mozda jos 10g obzirom da je to bila kvaliteta IMO.
peri i deri dok ide je moje misljenje. tako sam ja sa navedenom whirpool.
ovo za plastike se slazem, al opet nemora bit jer pred 15+g su radili kvalitetnije. imam jednu shitex feroli klimu bez invertera u spavacoj. upalim je valjda 10ak puta tokom ljeta pred spavanje 15ak min samo da ohladi. klima je ko nova. otvaram je i rastavljam svake godine. nista nije popucalo.

Ma da... pukao mi je ugao ove crne kadice... plastika je neka gusta, teška, podsjeća na bakelit tko se sjeća što je to. Zalijepio CA ljepilom s aktivatorom, zasad drži.

Po ovim videima mitsu se puno lakše rasklapa, to su mi i serviseri potvrdili.
Btw, ovaj lik na videu pod 22 to izgleda naživo radi... pred kraj videa još sastavlja dijelove, a ledice blinkaju

A ovo je najveća glupost: na toshibi da bi skinuo vanjsko oplošje ima 2 šarafa, zatim treba odispod stisnuti na 2 točno određena mjesta i povući cijelu kutiju horizontalno prema sebi. Ovo je skoro nemoguće napraviti sam - stiskaš palčevima ko manijak i trebaju ti još 2 ruke da povučeš sve k sebi. Ako ne povučeš 100% horizontalno nego malo prema gore, ide cijela klima sa zida...

Fora je što kad gledaš odispod ta mjesta za stisnuti su označena ovako.
Baš jednostavno za skužiti - ako znaš japanski
Gugl translate veli da tu piše "pritisni ovdje"

https://forum.pcekspert.com/attachment.php?
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screenshot_2025-06-16_11-10-30.png‎
Views:	309
Size:	65.1 kB
ID:	28252   Click image for larger version

Name:	2025-06-16 11_06_57-Greenshot.png‎
Views:	317
Size:	1.09 MB
ID:	28253  
c-shadow je offline   Reply With Quote