@xlr,
moj stari je jedan od tih kome bi se dalo takve gluposti radit. covjek je radio cuda.
sudericu electrolux servis otpisao pred 10ak g jer je otisla stampana ploca. zapalio se neki dio zbog kratkog spoja kao.
stari preuzeo, otpilio komadic izgorene ploce, prelemio, stavio/uklonio sta treba. suderica radi ko nova evo vec valjda 15ak g.
servis je tamo samo da prekrizi uredaj ili zamjeni modul/plocu sto u ovom slucaju nije bilo isplativo.
nema vise puno pravih majstora i servisera koji ulaze u bit problema ko nekad sto je bilo normlano. a i proizvodac otezava naravno sa nacinom izrade.
sami sebe shebavamo. eko teroristi nas prcaju sa agendama, a sa druge strane se dopusta ovakva proizvodnja umjesto da se vratimo na postavke od pred 30ak+ g kad se sve moralo moc popravljat.
@c-shadow,
ja se nebi brinuo usred sezone grijanja jer onda nema guzve i kroz par dana bis mogao imat klimu stavljenu, valjda.
neznam, steta je skidat dok radi, a radit ce mozda jos 10g obzirom da je to bila kvaliteta IMO.
peri i deri dok ide je moje misljenje. tako sam ja sa navedenom whirpool.
ovo za plastike se slazem, al opet nemora bit jer pred 15+g su radili kvalitetnije. imam jednu shitex feroli klimu bez invertera u spavacoj. upalim je valjda 10ak puta tokom ljeta pred spavanje 15ak min samo da ohladi. klima je ko nova. otvaram je i rastavljam svake godine. nista nije popucalo.
@prileee,
ko sto rekoh, HR da, DW izbjegavati po rijecima ducana/servisera. razlika u cijeni mi je bila minorna kolko se sjecam pa cemu rizikirat.
ovo sa MSZ/MUZ je tocno da, sjetio sam se kad ste napisali. i treba pazit na to da nebi bilo iznenadenja kod dostave lol.
svim tim vodicima kod ducana po netu ne vjerujem nista. samo c/p i drobe bezveze, cesto krivo iskopiraju.
vjerujte svojim ocima i iskustvima ljudi koji su ih otvarali.
super mi je kad napisu kobasu texta u smislu, klima sa venere, ima susenje prije gasenja, vauuu. boktemazo neznam kak ih nije sramota pisat nesto sto je jos pred 15g trebao bit standard za svaku klimu. ono ugradit tajmer od par min da se klima malo posusi. boktemazo.
prilicno sam siguran da mitsu mozete bez beda nac na jubitu kak se otvara i kak zgleda unutra. ak kadica ide dolje na klik/klak ko lego kockice to je to.
jubitu:
11
22
33