Citiraj:
Autor geronimo_2
Izgleda horror. Drzi je i čuvaj dok ide. Peri tako sa vrecom. Hebiga šta reci, osim da neki inžinjeri nemaju mozga ni viziju kako i sta...
Ja se samo nadam da mitsu bude drzao isti dizajn jos puno godina i imat ce vjernog kupca.
Sto se tiče vijka, zna djubre zapec. To mi se nije desilo, al mi se desilo da sam poceo skidat turbinu sa osovine i na pola puta blokada. Na Whirlpool klimi. Izhebo se ko majmun. Stari napravio specjalni alat za to iščupati. Rjesili, oprao, klima radila cijelu sezonu ko nova i onda pred sljedecu sezonu krepala elektronika (imala klima kakvih 15ak+ g). Hr na njeno mjesto dosao.
|
Da, takvu sam preporuku dobio od servisera. Tjeraj dok ide i mijenjaj.
Treba biti jako oprezan s rastavljanjem tih starih klima... plastike postanu krte od vremena i pucaju jako lako. Jedan od razloga zašto ih serviseri ne vole rastavljati, popuca neki kritični dio i onda su u problemu.
Samo što ovo je bila jedna od top modela toshibe tada i dosta skupa klima, nije bio neki jeftinjak. Iskreno se nadam da su poboljšali dizajn u međuvremenu - iako vrlo vjerojatno da neću više kupiti toshibu

Vjerojatno će biti zamjena te klime uskoro. Ne želim doći u situaciju da krepa usred sezone grijanja recimo