View Single Post
Staro 15.06.2025., 02:55   #12549
skalar
Premium
Moj komp

skalar's Avatar

Datum registracije: Apr 2015
Citiraj:
Autor purger22 Pregled postova
A1 je optika, prije par godina sam planirao prelazak na njih, dogovorio sve i kad mi je ugovor poslan doma odjednom cijena veća 30-ak posto od onog što sam dogovorio s terenskim prodavačem i što sam imao napismeno.

Svađao sam se s njima, oni nisu popustili i reko nema šanse da ikad pređem na njih + sad plaćam max 3 + prošireni i hbo paket 34€, teško da ću kod A1 dobiti bolju ponudu.
moraš uvijek prilikom dogovora zapamtit ime(zapisat) i po mogučnosti br. moba osobe s kojom si se dogovorio ,u slučaju spora samo s njima kontaktirati,razlog je da nemaju svi ovlasti spuštati cijene ,a operater će po defulu gurat cijenu sa neta,
iz vlastitog iskustva prije nekih 4 godine desilo mi se isto,na kraju se ispostavilo da sam dogovarao sa vanjskom firmom konkretno iz osjeka koji su u tom trenutku imali ovlasti za 30% akciju,što tada preko nijednog drugog kanala nisi mogao dobiti,i žalbe ,
ni pritužba nisu pomogli tek kad sam nazvao osobu s kojom sam prvobitno dogovorio i kad je sve išlo preko nje u roku od par sati dobio sam akcijsku cijenu 30% manju kako je bilo prvobitno dogovoreno.

-

skalar je offline   Reply With Quote