View Single Post
Staro 14.06.2025., 19:08   #10927
jp_rv
Premium

Datum registracije: May 2014
ma sve lagano štuca. recimo animacije krenu pa zapnu i preskoče par frejmova.

otvaranje aplikacije krene (ona animacija da se aplikacija povećava iz ničega) ali preskoči par frejmova.

dialer za djelić sekunde zašteka. i tako to. aplikacije kao takve ne, viber, whatsapp, firefox to sve uredno radi kad je otvoreno, ali sam meni od telefona i njegove aplikacije su malo trzave. ništa se ne blokira.
za xioamije su mi se dečki žalili da im ubija aplikaciju za naplatu (bazira se na stalnoj client-server konekciji, ako pukne veza moraju se ponovno ulogirati). ispada da bi na xiaomiju nakon xy vremena u sleepu ubilo ili konekciju ili uspavalo aplikaciju, pa ih je to živciralo. honor to ne radi, imam ih sigurno 30 komada vani.

kamere su sve tu negdje, praktički svi imaju isti senzor. honor ima bolju selfy kameru, i ima blic. sad si vidim dlačice u nosu. meni je to iskreno jako dobar feature, rad s kompovima i u server racku, upalim front, upalim blic, i vidim konektore iza.

honor 400 IMA double tap i za upalit i za ugasit ekran, genijalno. to je xiaomi imao pred 10 godina, ali u međuvremenu se izgubilo.

ovo šta ti pitaš, meni je xioami 13t pro bio jako dobar, ništa nije štekalo, glavna kamera je više nego dobra, i izdržao bi cijeli dan. ali da to je telefon od, tada, 700-800 eura.

ps nisam previše ni stručan ni zainteresiran za mobitele. hoću da onaj kojeg ja koristim radi glatko, a oni koje dajem van da nemam reklamacije na njih. honor je za sada kod mene way to go.
jp_rv je offline   Reply With Quote