Tema: Automobili
View Single Post
Staro 13.06.2025., 20:20   #81469
sinisa1989
Bazinga
Moj komp

sinisa1989's Avatar

Datum registracije: Nov 2007
Citiraj:
Autor WraGG Pregled postova
Kad se pojavi kakav opoziv, najprije mi posalju 2-3 maila, pa ako ne reagiram onda zovu, a na kraju donese i postar preporuceno
Bas su ovamo sto se tice toga pedantni. Valjda su dobili koji put po usima, pa sad se trude na sve nacine da to izbjegnu. Zadnje je bilo ono sa M volanom na oba auta, ali to se moglo rjesiti tako da poslikas plocicu sa brojem sasije i sliku volana. Prije toga su na dizelu 3x mijenjali EGR i sve oko njega. Navodno su treci put stavili dijelove drugog proizvodjaca, pa nema vise bojazni od zapaljenja. Na GS-u je bilo nesto sa kardanom na opozivu, pa su ga kompletnog zamijenili, a svakako ga mijenjaju o njihovom trosku svakih 60000km, koje cu ja dostici nikad!
Mislim da je BMW samo na losem glasu. Imaju i drugi takvih problema, ali BMW radi opozive za doslovno svaku glupost, pa se procuje i onda BMW los. U stvarnosti se BMW natprosjecno brine o vlasnicima njihovih vozila, ali zbog svoje sportske naravi, ta ista vozila voze i mladi nadobudni gasavci koji su zadnje pare dali za auto, pa onda nemaju za odrzavanje i eto tako dodje i BMW na los glas.
Ali, nemam ja sta to tu objasnjavati kad ima vozaca svih drugih marki koji to znaju bolje od mene, zar ne?
Što je bilo s M volanom? Zračni ili nešto drugo?